האובססיה שלנו לצמחים לא מרפה. אם כבר, היא רק הולכת וצוברת תאוצה. במדריך האחרון שלי לצמחים סיפרתי לכן על כמה צמחי בית סופר קלים ופשוטים להשרשה. מה זאת השרשה? לחצו כאן וגלו.
Category / צמחים ופרחים
מה אתן חושבות על קיצורי דרך? אני חושבת שהם יכולים הרבה פעמים להועיל, לעזור ולחסוך בזמן. כמובן, יש להם גם חסרונות ולא תמיד כדאי להשתמש בהם.
זה לא סוד שנילי ואני חובבות צמחי בית. בעוד נילי (וזוהר) דואגים להחיות לי אותם, נילי מטפחת בביתה פינות ירוקות רבות לתפארת ולגאוות אמה.
בשנה האחרונה אוסף הצמחים שלי הכפיל, ואולי אפילו שילש את עצמו – והכל בזכות השרשה. מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד הייתה לי חיבה לצמחים, כיאה לבת של בעלת משתלה.
בשנה האחרונה מצאתי את עצמי עובדת מהבית. למעט הפסקה קצרה בחודשיים האחרונים שבהם עבדתי בעבודה משרדית, את רוב השנה שלי העברתי במשרד הביתי. אף על פי שלעבוד מהבית אולי נשמע כמו חלום לרובכן, המציאות היא שזה לא כל כך פשוט.
אין כמו לפתוח את השנה החדשה עם הסייל המסורתי של איקאה. בחודש ינואר, כמו ביולי, כולנו יושבים ומצפים להודעה על הסייל החצי שנתי של איקאה. גם בבלוג אנחנו מחכות לו בקוצר רוח.
אחד הדברים שאנחנו אוהבות בחישוק רקמה הוא שממש לא חייבים להשתמש בו למטרה העיקרית שלו – למתוח בד רקמה. יש המון דברים שאפשר להכין עם חישוק רקמה והוא מעולה להמון פרויקטים.
כמה אני אוהבת פרחים. הם תמיד מעלים את מצב הרוח, ועושים יפה בעיניים ושמחה בלב.
ובכל זאת, אף פעם לא הייתי מהבנות שאוהבות לקבל פרחים במתנה ליום הולדת. כן, זה יפה ומרגש, אבל בסוף אחרי שבוע הפרחים נובלים וזה קצת צובט לי בלב.
תמיד לקראת החגים עולה אותה השאלה: איזו מתנה אני אקנה הפעם לחברה, לאמא, לחמות? פרחים הם תמיד אפשרות מצוינת, ואין מי שלא ישמח לקבל זר פרחים יפה וחגיגי.
אני אוהבת לדפדף באלבומים ישנים. לראות את הפרצופים המוכרים מציצים מכל תמונה, ולשקוע קצת בנוסטלגיה. איך חגגנו פעם, מה לבשנו, מה אכלנו. הפעולה של הדפדוף כל כך שונה מרפרוף בין צילומים בטלפון. כל תמונה – היא תמונה.